Bemutatkozás

 A Cseperedők Bölcsőde 2022.szeptemberében nyitotta meg kapuit, ezzel biztosítva Segesden a három év alatti gyermekek napközbeni ellátását. Fenntartónk a Segesd   Község Önkormányzata. 


Bölcsődénk az Óvoda székhelyétől egy különálló épületben található a falu központi részén.
A gyermekközpontúság jellemző intézményünkre és ezeket szem előtt tartva határozzuk meg azokat a  feladatokat, amelyeket jogszabályok írnak elő számunkra, valamint melyekkel fejlődésünket tudjuk elősegíteni.


Bölcsődénk egy nagy csoporttal működik 12 férőhellyel. Az intézményre jellemző a szépen kialakított környezet. Igényes berendezett csoportszoba, amihez kapcsolódik a fedett játszóteraszami a kert kapcsolatát  is biztosítja. Egy nyitott családbarát bölcsőde került kialakításra, ahol a  szakmai munka alkalmazkodik a bölcsődei nevelés-gondozás alapprogramjához, a családok  igényeihez és a  fenntartó elvárásaihoz
Célunk, hogy a feladatok központjában itt mindig a kisgyermekek, illetve az őket körölvevő családok álljanak.

Nem csak óvjuk, vigyázzuk a ránk bízott gyermekeket, hanem igyekszünk hozzájárulni egészséges testi, szociális és érzelmi fejlődésükhöz is. A ránk bízott gyermekeket családias környezetben fogadjuk, és őket sok szeretettel vesszük körül.

Munkatársaink

Takács Márta

intézményvezető

Petes Éva

szakmai vezető

Szép Zsoltné

Kisgyermeknevelő

Baloghné Komáromi Evelin

Kisgyermeknevelő/Helyettesitő

Gyöngyösi Norbertné

Bölcsődei dajka