FELHÍVÁS! - Háziorvos


FIGYELEM!
Felhívom a tisztelt lakosság figyelmét, hogy a legújabb Egészségügyi Államtitkári és ÁNTSZ intézkedés alapján, a járványügyi helyzet miatt, az e-recept írás és telefonos konzultáció kerül előtérbe a betegellátásban.

Azon páciens, akinek légúti tünetei vannak(láz, köhögés, torokfájás) nehézlégzés nélkül, a kerülje a rendelőt, telefonon hívja fel az orvost, amennyiben vizsgálatot véleményezünk szükségesnek, azt külön megbeszéljük. Tehát ilyen beteghez  házhoz orvos nem mehet, sem a rendelőben nem láthat el személyesen, ha nehézlégzéses panaszok lépnek fel, az Országos Mentőszolgálatot kell értesíteni.

A körzeti nővér beteglátogatása egyenlőre megszűnik. 
Kérésünk, minden egyéb kérdéses esetben rendelési időben keressenek telefonon.
A Nagyatádi Kórház intézeti funkciója jelenleg felfüggesztve, tehát a szakrendelések nem működnek, sürgős esetben labor, traumatológia ellátás, belgyógyászati ambulancia működik. Természetesen a szakorvosi gyógyszerjavaslatokat lejárta esetén tovább írhatjuk, ne menjünk javaslatkérésre, a jogosítványok is tovább érvényesek, a leszázalékolási orvosi beutalóról intézkedést még nem kaptunk. Köszönöm a figyelmet. Dr Jilling Ildikó Mária háziorvos