FELHÍVÁS! - Óvodai ellátás


"Tisztelt Lakosság!
Szüneteltetni fogjuk az óvodai ellátást 2020. március 16-tól és arra kérünk mindenkit, hogy már hétfőn se vigyék gyermekeiket az intézménybe. Hétfőtől ügyeleti rendszert tartanak fent az óvodákban mindazok számára, akik nem tudják megoldani gyermekeik felügyeletét. 

Kérem a szülőket, hogy legkésőbb keddig tegyenek meg mindent annak érdekében, hogy március 17-ét követően az otthonukban vigyázzanak gyermekükre. Az ügyelet ezt követően is működni fog, de meghatározott rend szerint fogadják majd gyermeküket. 

Ki kell lépnünk az eddig megszokott komfortzónánkból, vigyáznunk kell egymásra, különösen idős polgárainkra. 

Felhívom a szülők és törvényes képviselők figyelmét, hogy az iskolai és óvodai távollét ideje alatt, a gyermekek lehetőség szerint otthon tartózkodjanak, ez nem a baráti összejövetelek és „bandázások” időszaka. Javasoljuk az interneten való kapcsolattartást!

A közétkeztetést mindenki számára biztosítani fogjuk, aki ezt igényli. Az osztályfőnökök és az óvodavezető 2020. március 16-án 12.00 óráig felmérik az étkezésre vonatkozó igényeket. Az étkezés igénylése nem változtatható meg. Az egyszeri meleg étel átvételének helyszínéről későbbiekben adunk tájékoztatást. Az óvodás és általános iskolás gyermekek étkezését az igényfelmérést követően 2020. március 17-étől, keddtől tudjuk biztosítani."

Péntek László
polgármester